Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Και φτάσαμε στο τέλος!!

Πέρασαν και οι ημέρες του Ιουνίου, με πρόβες, με τραγούδια, με κατασκευές και παιχνίδια, αλλλά και με μια πολύ σοβαρή συζήτηση που κάνουμε κάθε χρόνο και μας τη θύμησαν ο Κίκο και το Χέρι!

 Η φωτογραφική μας μηχανή μας εγκατέλειψε προσωρινά, και γι' αυτό οι αναρτήσεις των δύο τελευταίων εβδομάδων δεν θα εμφανιστούν. Άλλωστε, ακόμα και αν σας πούμε ότι φτιάξαμε λουλουδάκια σε πλαστικά ποτηράκια, προσκλήσεις με τον εαυτό μας ντυμένο πειρατή, και αν σας πούμε ότι τραγουδήσαμε και παίξαμε και χαρήκαμε, ξέρετε πια όλοι ότι προσπαθήσαμε σκληρά για τη γιορτή μας και τώρα που έχουμε τελειώσει τη σχολική χρονιά, δικαιούμαστε όχι μόνο το παγωτό που κεραστήκαμε το απόγευμα της γιορτής, αλλά και:

  • δροσερό καρπούζι και κερασάκια και φρούτα μυρωδάτα και καλοκαιρινά και
  • διακοπές και
  • ξάπλες στον καναπέ και το κρεββάτι μας και
  • βουτιές στη θάλασσα και
  • βόλτες και
  • ποδηλατάδες και
  • παιχνίδι από το πρωί μέχρι να νυχτώσει,
 αλλά πιό πολύ από όλα, μας έχει λείψει να περνάμε ωραία στο σπίτι μας, με παρέα την οικογένειά μας!!!

Ξεκούραση λοιπόν για το ιστολόγιό μας που φιλοξενεί τις εμπειρίες μας, καιρός να πλυθούν τα παιχνίδια της τάξης, να τακτοποιηθούν, να μπουν σε σακούλες και να περιμένουν τα χεράκια των παιδιών μας το φθινόπωρο για νέα παιχνίδια.

Ιδέες για τη νέα χρονιά; ΠΟΛΛΕΣ. (Αλλά αν τις πούμε από τώρα, θα χαλάσουμε την έκπληξη..).
 
...Όσο για την κ. Ελευθερία...Για μένα (και πιστεύω ότι αυτό ισχύει για όλους και όλες τους/τις συναδέλφους) ο αποχωρισμός του Ιουνίου φέρνει πολλά ανάμεικτα συναισθήματα. Το μικροβιάκι που μου χάρισε την φαρυγγίτιδα των τελευταίων ημερών έκλεψε πολλά από αυτά που ήθελα να πω, μπλέχτηκε μέχρι και στη γιορτή μας, αλλά θέλω να πιστεύω ότι, ακόμα και χωρίς να μιλάω, εσείς καταλάβατε πολλά. (;)

Ας μην φλυαρήσω όμως (με παλιοσυγκινητικά πράγματα...).  Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε όπως πάντα, χαμογελαστά! Εύχομαι καλή ξεκούραση σε όλους. Οι συνθήκες είναι πάντα δύσκολες, αλλά το καλοκαίρι μας δίνει πάντα την ευκαιρία να ανακτήσουμε λίγη από την ηρεμία που μας αξίζει.

Ελπίζω από την καρδιά μου το Σεπτέμβριο να βρεθούμε ξανά όλοι εδώ με γεμάτες μπαταρίες και καθαρό μυαλό (για νέα ταξίδια στη θάλασσα της γνώσης, τί πειρατές είμαστε αλλιώς...).


Υ.Γ. Παράκληση: Να φοράτε πάντα ζώνη όταν μπαίνετε στο αυτοκίνητο (ναι, και τώρα που έχει ζέστη, και τώρα που είναι βρεγμένο το μαγιώ, και τώρα που βαριέστε να κάνετε την κίνηση, και ειδικά τώρα αν συνήθως την ξεχνάτε - τί νομίζατε, θα σας άφηνα χωρίς "εργασία για το σπίτι" όλο το καλοκαίρι; ).

Ένα μόνο μένει να ευχηθώ, κρατώντας το κλειδί του ιστολογίου στο χέρι:
 
Κ Α Λ Ο    Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι !!!

4 σχόλια:

  1. Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση. Σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο καλοκαίρι συναδέλφισσα,καλή ξεκούραση σε όλους και όλες που βρισκόμαστε κοντά σε παιδιά! Σε δύο μήνες θα δώσουμε και πάλι το παρόν!

      Διαγραφή
  2. Καλό καλοκαίρι και σε σένα κ. Ελευθερία. Ήσασταν όλοι εκπληκτικοί (μαθητές και νηπιαγωγός)!!Σε περιμένουμε με αγωνία για μια νέα σχολική χρονιά!
    Μαρία μαμά Μάνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ξεκούραση! Και όσοι θέλετε περάστε από τις 2 Σεπτεμβρίου με τα νέα (και παλιά) μαθητάκια μου να τα πούμε με ησυχία και να γίνει μία πρώτη ανίχνευση του χώρου!! (θα υπάρξει και ανακοίνωση τέλος Αυγούστου για τυχόν αναγκαίες πρώτες "επισκέψεις"!)


      Υ.Γ.Ευχαριστώ για την "ανάγνωση" την ημέρα της γιορτής!

      Διαγραφή

Αναζητηστε στη σελιδα μας