Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Οι Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες μας! 

 

Ομαδική κατασκευή: Χριστουγεννιάτικο παλαμόδεντρο!

 

 Η πρόσκληση για την χριστουγεννιάτικη γιορτή μας είχε πρωταγωνιστή τον ΡΟΥΝΤΟΛΦ!



Τα ξωτικά του χριστουγεννιάτικου εργαστηρίου μας εργάστηκαν εντατικά και ετοίμασαν μοναδικές κατασκευές όπως: ρόδια από εφημερίδες, μαγνητάκια ψυγείου από καπάκια βάζων και τσόχα, αγιοβασιλιάτικα ημερολόγια από πινέλα, υπέροχες πιατοχιονόμπαλες, στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά άλλα!

 

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, επισκεφτήκαμε τον Άγιο Βασίλη από την Καππαδοκία, στη σπηλιά του στο Ακόντισμα της Ν.Καρβάλης, ο οποίος μας μίλησε για την ζωή του και μας μοίρασε την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Στην συνέχεια, επισκεφτήκαμε το Πουλίδειο Γηροκομείο. Εκεί σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, τα παιδιά τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.Η επίσκεψή μας αυτή έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους ηλικιωμένους και μεγάλη συγκίνηση στους μαθητές που ένιωσαν το πραγματικό πνεύμα των γιορτών: της προσφοράς αγάπης στο συνάνθρωπο.

Την τελευταία μέρα των μαθημάτων μας, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με τίτλο: "Τα Χριστούγεννα του Δον Γκρινιαρόν και της Δόνας Γκρινιαρόνας", όπου τα παιδιά έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και έλαβαν το ζεστό χειροκρότημα των γονέων τους!


Στην συνέχεια, η κυρία Μαρία με τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας, τα οποία συνοδευόταν από τους γονείς τους, τήρησαν το έθιμο και είπαν τα κάλαντα στα καταστήματα του χωριού μας και η χαρά τους ήταν μεγάλη! και του χρόνου με υγεία!

Καλές Γιορτές με υγεία σε όλους!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηστε στη σελιδα μας